Visuaalinen psyykkisen kivun asteikko

Visuaalisen asteikon tarkoitus on mitata asiakkaan psyykkistä tilaa huomioimalla myös fyysiset oireet. Asteikon avulla saat asiakkaan tilanteesta kattavan kokonaiskuvan; psyykkisen ja somaattisen hyvinvoinnin osalta.  Asiakas voi itse arvioida tilaansa visuaalisiin kuviin peilaten ja ammattilaisena voit seurata tilanteen kehittymistä asteikon avulla.

Asteikko toimii myös loistavana keskustelun avaajana, josta on helppo jatkaa keskustelua. Variksenpelätin kuvastaa fyysistä ihmistä, jota kautta voi arvioida somaattista oirehdintaa. Variksenpelättimestä asiakas voi arvioida omia fyysisiä oirekuvia.

Asteikko toimii hyvänä työkaluna mm vieraasta kulttuurista tulevien keskuudessa, jolloin ei välttämättä ole yhteistä kieltä. Asteikko on todettu toimivaksi myös erityislasten /-nuorten parissa, esimerkiksi kehitysvammaisten parissa.

Visuaalinen psyykkisen kivun asteikko aikuiset kuva

Tuotteet ovat laminoituja ja kestävät desinfioinnin. Taskumalli on ohutta, kestävää materiaalia, johon voit tarvittaessa tehdä reiän ja ripustaa esimerkiksi avaimenperään. Kestää myös taittamisen.

Pöytämalli 30 x 10 cm: 29,90 €

Taskumalli 15 x 5 cm: 14,90 €

Psyykkisen kivun asteikkoa voit tiedustella sähköpostitse tai lomakkeella.